4 beneficii ale masajului prin hidroterapie in spa si jacuzzi

Articole
/
March 11, 2024
4 beneficii ale masajului prin hidroterapie in spa si jacuzzi

Toți suntem, într-o anumită măsură, informați cu privire la efectele terapeutice ale masajului. Cu toate acestea o tehnică adesea trecută cu vederea este masajul prin hidropterapie.

Așa cum sugerează și numele aceasta implică utilizarea apei. În cazul nostru vorbim de apa dintr-un spa sau cum este cunoscut de majoritatea populației: „Jacuzzi”. Ca o paranteză țin să specific faptul că Jacuzzi este o corporație înființată în 1915 de către șapte frați italieni, condusi de Giocondo Jacuzzi, care produce spa-uri cu hidromasaj și pentru înot. Ei fiind primii în istorie care au oferit publicului acest produs, numele lor a devenit sinonim cu aceasta industrie.

Beneficii ale masajului prin hidroterapie

1. Când suntem scufundați în apă pînă la nivelul gâtului inima depune un efort suplimentar. Asta se întâmplă pentru că apa apasă pe corp ceea ce obligă sistemul cardiovascular să „pompeze” mai mult sânge. Astfel persoanelor cu hipertensiune sau boli cardiace li se recomandă utilizarea spa-ului cât de des au ocazia

2. Temperatura ridicată a apei din spa duce la o relaxare totală a muschilor. Această stare induce somnolență datorată ambientului creat. Astfel după utilizarea spa-ului vă veți bucura de un somn profund și odihnitor. Dintre avantajele hidroterapiei mai putem aminti reducerea nivelului de stres și al durerilor de cap, pierderea în greutate și curățarea porilor pielii.

3. Atunci când ne simțim bine, avem gânduri pozitive și o atitudine optimistă. În urma utilizării spa-ului veți avea mai multă încredere în sine și veți reduce sentimentul de anxietate, poate înainte de un eveniment important sau de întâlnirea pe care o aștepți de mult timp.

4. Jeturile puternice de masaj dintr-un spa vor contribui la reducerea tensiunii și a febrei musculare, relaxarea articulațiilor și tratarea durerilor cronice de spate și a musculaturii. Este evident că un spa reprezintă o investiție în sănătatea dumneavoastră și a celor dragi. Ce preț puneți pe asta?

Daca te-am convins, arunca o privire peste oferta noastra de saune si amenajari spa sau programeaza o vizita in showroom.

In continuare

Afla cum te putem ajuta.

Contact