Sauna

Proiect nou

La Piscine Biotop, construim saune personalizate, adaptate si unice pentru fiecare client. Oferim o gama completa de saune pentru toate preferintele: saune uscate (finlandeze) si saune cu aburi.

Fiecare sauna este proiectata si construita cu cele mai moderne echipamente si accesorii, de la incalzitoare eficiente si sisteme de control a umiditatii, pana la banci ergonomice si lumini ambientale.

Saunele uscate ofera o experienta traditionala, utilizand caldura intensa pentru relaxare si detoxifiere. Saunele cu aburi creeaza un mediu umed si cald, benefic pentru piele si sistemul respirator. Beneficiile saunelor includ imbunatatirea circulatiei sanguine, detoxifierea, reducerea stresului si favorizarea unui somn mai bun.

La Piscine Biotop, ne mandrim cu experienta noastra vasta in constructia de saune si piscine, acumulata de-a lungul multor ani. Experienta si know-how-ul nostru ne permit sa oferim solutii personalizate de cea mai inalta calitate. Alegeti sa colaborati cu noi pentru a beneficia de expertiza si rezultate cu adevarat remarcabile!

Tipuri

Sauna uscata

Saunele uscate sau finlandeze functioneaza la temperaturi ridicate, de obicei intre 70°C și 100°C, cu un nivel scazut de umiditate de aproximativ 5-20%.

Afla mai multe

Sauna umeda

Functionarea unei saune cu aburi implica un generator de aburi care incalzeste apa pentru a produce abur, care este apoi distribuit uniform in interiorul saunei.

Afla mai multe

Portofoliu

Intrebari frecvente

Care este pretul unei piscine noi?

Asa cum te asteptai, pretul unei piscine poate varia in functie de spatiul dedicat amenajarii, placarile si optiunile pe care ti le alegi. Cel mai usor mod de a obtine un estimat de pret este sa ne contactezi folosind butonul din subsolul paginii.

Ma puteti ajuta cu consultanta?

Sigur ca da! Fie ca vrei sa duci proiectul la capat cu noi sau ai un alt partener de executie, experienta noastra de peste un deceniu iti sta la dispozitie. Afla mai multe aici.

Cat dureaza executia unei piscine noi?

Pe scurt, variaza, in functie de tipul de proiect si disponibilitatea curenta. Majoritatea proiectelor noastre sunt proiectate si construite in cateva luni.

Ce spun clientii:

Echipa Piscine Biotop a reusit sa materializeze viziunea piscinei pe care am visat-o de ani de zile. Mult succes!
Ioana S, Proprietar Privat

Ce spun clientii

Am lucrat foarte bine cu echipa Biotop. De fiecare data cand am avut nevoie au fost promti si mi-au furnizat serviciile si produsele de care am avut nevoie.
Anisoara C, Proprietar Privat

Ce spun clientii

A fost o colaborare foarte buna ce va continua fara indoiala pe termen lung!
Madalin B, Manager Corporate

Afla cum te putem ajuta.

Contact