Spa

Spa si hidroterapie

La Piscine Biotop, intelegem puterea transformatoare a hidroterapiei. Spa-urile noastre, realizate cu grija si instalate cu meticulozitate, ofera un sanctuar de relaxare si bunastare chiar la dumneavoastra acasa.

Hidroterapia, cu beneficiile sale terapeutice profunde, imbunatateste sanatatea fizica, claritatea mentala si bunastarea generala. Imersati-va in spa-urile noastre de ultima generatie pentru a experimenta reducerea stresului, imbunatatirea circulatiei, ameliorarea durerii si reinnoirea. Descoperiti cum spa-urile noastre importate de la Passion Spas dar si cele construite personalizat de echipa noastra calificata, pot imbunatati calatoria dumneavoastra spre wellness.

Ca retailer in domeniul spa-urilor, Piscine Biotop importa spa-uri de ultima generatie de la partenerii nostrii Passion Spas. Expertiza noastra depaseste simpla vanzare a spa-urilor; excelam in instalarea si intretinerea lor pentru a va asigura o experienta de relaxare si wellness de neegalat. Pe langa oferirea de spa-uri de import de cea mai buna calitate, echipa noastra este specializata in construirea spa-urilor personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastra specifice.

Fie ca doriti un design unic sau aveti nevoie de caracteristici specifice, noi suntem capabili sa cream spa-ul perfect care sa se integreze armonios cu mediul dumneavoastra si care sa va depaseasca asteptarile.

Colectii

Ice Baths

Portofoliu

Spa-uri construite de noi

Intrebari frecvente

Care este pretul unei piscine noi?

Asa cum te asteptai, pretul unei piscine poate varia in functie de spatiul dedicat amenajarii, placarile si optiunile pe care ti le alegi. Cel mai usor mod de a obtine un estimat de pret este sa ne contactezi folosind butonul din subsolul paginii.

Ma puteti ajuta cu consultanta?

Sigur ca da! Fie ca vrei sa duci proiectul la capat cu noi sau ai un alt partener de executie, experienta noastra de peste un deceniu iti sta la dispozitie. Afla mai multe aici.

Cat dureaza executia unei piscine noi?

Pe scurt, variaza, in functie de tipul de proiect si disponibilitatea curenta. Majoritatea proiectelor noastre sunt proiectate si construite in cateva luni.

Ce spun clientii:

Echipa Piscine Biotop a reusit sa materializeze viziunea piscinei pe care am visat-o de ani de zile. Mult succes!
Ioana S, Proprietar Privat

Ce spun clientii

Am lucrat foarte bine cu echipa Biotop. De fiecare data cand am avut nevoie au fost promti si mi-au furnizat serviciile si produsele de care am avut nevoie.
Anisoara C, Proprietar Privat

Ce spun clientii

A fost o colaborare foarte buna ce va continua fara indoiala pe termen lung!
Madalin B, Manager Corporate

Afla cum te putem ajuta.

Contact