Termeni si conditii

Informatii juridice

Bine ati venit la magazinul on-line “Piscine Biotop”. Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mai jos mentionate.

1.TERMENI SI CONDITII DE VANZARE-CUMPARARE

1.1. Prezentele clauze sunt valabile pentru afacerile comerciale desfasurate de: SC BIOTOP ENERGY SRL Sediu social: Str. Ornescu Nr. 4 , Iasi Date de identificare: CIF: RO 30376393 Nr.ord.reg.com: J22/1083/2012 Mobil: 0726.761.529 Tel/Fax: 0232.273.46 Email: contact@piscinebiotop.ro sau piscinebiotop@gmail.com

Numita in continuare PiscineBiotop si persoana fizica care lanseaza o comanda folosind platforma site-ului www.piscinebiotop.ro sau prin alte modalitati mentionate in mod expres in cuprinsul prezentului contract si care achizitioneaza produsele comercializate de PiscineBiotop, denumit in continuare Client. 1.2. Acestea constituie cadrul in care se desfasoara relatiile contractuale intre parti, iar clientul a luat cunostinta de ele prin citirea si acceptarea lor la momentul accesarii ca utilizator pe site-ul www.piscinebiotop.ro si este valabil pentru persoane fizice si juridice. 1.3. In cazul in care intre parti s-a incheiat un contract care contine clauze specifice, are prioritate acel contract iar prezentele clauze vin in completarea acestuia in masura in care contractul nu contine dispozitii contrare, care se vor aplica cu prioritate si nu este valabil pentru persoane juridice. In cazul in care se doreste acest lucru, adica facturarea pe persoana juridica se face un alt contract si se discuta termenele si conditiile. 1.4.Toata corespondenta se poarta pe fax sau mail. Telefoanele nu se iau in considerare.

2. DEFINITII

2.1. Urmatorii termeni vor avea in cuprinsul prezentului contract sensurile mentionate mai jos: a. SITE / DOMENIU – toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric; b. CONTINUT – continutul site-ului, precum si al oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre PiscineBiotop prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, precum si orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al PiscineBiotop UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de PiscineBiotop intr-o anumita perioada; c. SERVICIU – serviciul de comert electronic desfasurat de PiscineBiotop exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace electronice, dar si prin alte mijloace de comunicare la distanta (de ex. telefonic). d. UTILIZATOR – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau in baza unui acord de utilizare intre PiscineBiotop si aceasta; e. CLIENT – Persoana fizica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre PiscineBiotop si acesta, care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de PiscineBiotop si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI; f. CONSUMATOR – orice persoana fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. g. DOCUMENT – prezentul document intitulat Termeni si Conditii de vanzare-cumparare; h. BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre PiscineBiotop intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea PiscineBiotop cu referire la informatiile continute de acesta; i. TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre PiscineBiotop catre Client indiferent de modalitatea de livrare; j. CONTRACT LA DISTANTA – contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre PiscineBiotop si un client, persoana fizica/juridica, in cadrul sistemului de vanzare organizat de PiscineBiotop, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

3.OBIECTUL CONTRACTULUI

3.1. Obiectul contractului priveste comercializarea produselor PiscineBiotop, conform ofertei sale comerciale intre persoanele fizice/juridice si firma SC BIOTOP ENERGY SRL.

Zero griji cu solutii complete

De la constructie, la consultanta si intretinere, descopera cum te putem ajuta.

Contact

Afla cum te putem ajuta.

Contact