Despre noi

Despre Piscine Biotop

Dorim sa cream spatii de neegalat in care clientii nostri se pot bucura de momente de relaxare, revitalizare si delectare.

Prin integrarea tehnologiilor de ultima generatie si a unei expertize meticuloase, construim si comercializam piscine, saune si spa-uri care imbina eleganta rafinata cu luxul atemporal, promovand in acelasi timp sanatatea si ingrijirea personala.

Leadership

Catalin Grigorescu

Fondator

Stefan Grigorescu

Co-fondator

Mihai Grigorescu

Manager Proiect

Andreea Chichirau

Contabilitate

Povestea noastra

Cu experienta de peste 15 ani, Piscine Biotop se impune ca un simbol al excelentei in constructia de piscine, saune si spa-uri. Recunoscuti pentru atentia noastra la detalii, portofoliul nostru cuprinde atat proiecte private cat si publice, executate in Iasi, unde se afla sediul nostru, dar si in restul tarii.

La Piscine BIotop, angajamentul nostru fata de excelenta si calitatea superioara a serviciilor si produselor oferite este neclintit, fiind condus de o pasiune pentru ceea ce facem si de o dorinta de a satisface asteptarile clientilor nostri.

 

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa ne angajam intr-un proces continuu de excelenta in constructia de piscine, saune si spa-uri, oferind clientilor nostri experiente exceptionale si spatii de relaxare de neegalat.

Ne ghidam activitatea dupa valori fundamentale precum integritatea, inovatia si respectul fata de clienti si mediu. Suntem dedicati sa aducem un plus de valoare comunitatilor in care activam, promovand imbunatatirea calitatii vietii.

Prin fiecare proiect, ne straduim sa depasim asteptarile si sa construim relatii de incredere pe termen lung cu clientii nostri.

Povestea noastra in cifre

60+

Piscine

40+

Saune

30+

Spa

15+

Ani de experienta

Hai sa ne intalnesti. Programeaza o vizita in showroom.

Ce spun clientii:

Echipa Piscine Biotop a reusit sa materializeze viziunea piscinei pe care am visat-o de ani de zile. Mult succes!
Ioana S, Proprietar Privat

Ce spun clientii

Am lucrat foarte bine cu echipa Biotop. De fiecare data cand am avut nevoie au fost promti si mi-au furnizat serviciile si produsele de care am avut nevoie.
Anisoara C, Proprietar Privat

Ce spun clientii

A fost o colaborare foarte buna ce va continua fara indoiala pe termen lung!
Madalin B, Manager Corporate

Afla cum te putem ajuta.

Contact